Simpozion de Alergii Medicamentoase

17 noiembrie 2017
Hotel Novotel, București

Având în vedere că sala de conferință poate acomoda un număr maxim de 100 de participanți, vă rog să aveți în vedere termenele de înregistrare, și să țineți cont de faptul că acceptarea dumneavoastră se va face după principiul “primul venit, primul servit”!

Dragi colegi si prieteni,

Ne face placere sa va invitam la Simpozionul de Alergii Medicamentoase organizat de SRAIC la Bucuresti, Hotel Novotel, pe 17 nov 2017.

Suntem convinse ca tema aleasa este un argument suficient pentru a fi impreuna la un maraton de prezentari atractive si multa interactiune.

Au fost selectate subiecte de interes tinand cont de prevalenta reactiilor de hipersensibilitate la anumite clase de medicamente, de potentialul de severitate si de necesitatea de administrare a medicamentelor in situatii critice sau severe.

Astfel, vor fi readuse in atentie reactiile de hipersensibilitate la antibiotice, antiinflamatoare nesteroidiene, agenti chimioterapici, agenti biologici, substante de contrast radiologice, inhibitorii enzimei de conversie a angiotensinei, si nu in ultimul rand, reactiile anafilactice prianestezice / perioperatorii. Evident, va exista si sectiunea alocata evaluarii in vitro a alergiei la medicamente, dar si sectiunea prezentarii celor mai interesante cazuri clinice.

Roxana Silvia Bumbacea
presedinte SRAIC
Nadia Onitiu Gherman
vicepresedinte SRAIC,
coordonator grup de lucru….
Corina Bach
secretar SRAIC